“Hakka blogijaks, see on ju lihtne!”

“Hakka blogijaks, see on ju lihtne!”

 Olles terve päeva päevitanud ning batuudil hüpates higistanud, tekkis mul korraga mõte, et kindlasti võiks minu viimased ostlemise leiud üles pildistada. Niisiis ei lasknud ma end häirida oma saunast ja päikesest suudeldud välimusest ning asusin poseerima.
Seejärel asusin mõtlema sellele, kuidas hea tuttav soovitas mul tõsisemalt blogimisega tegelema hakata. Olen ju tegelikult fotoblogi pidanud juba pikki aastaid, aga mitte südamega asja juures olnud. Suur energia on ju läinud ajakirjandusele – mida on mul veel öelda või näidata? Ega ma seda siiani täpselt ei teagi, miks seda teha, aga seda ma võin öelda, et seda pildistamist Anija vallas paksu metsa sees oli väga fun teha! Ja eks kogu seeriat ju sotsiaalmeediasse ka ei pane 😉
Tavapäraseid lemmikuid lokke otsustasin ma mitte teha, ja ka küüsi pole mõtet lakkida. Olen ma ju metsas! Niisiis on tänane postitus minu silmis võimalikult ehe: ei ole viimseni viimistletud poseerimist ning sätitust. Enesekriitika ütleb, et ka kaalust tuleb alla võtta, aga seda ma seal batuudil ju teengi! Eks? 

 Lisaks armastan ma teise ringi poode ja eriti neid, mis asuvad väikelinnades. Sealt ei ole trenditeadlik mass üle käinud ning on suurem võimalus midagi vahvat leida. 
 Minu üks viimaseid skoorimisi toimus Kehras, mille pisikesest kaltsukast soetasin omale püksid, mis näevad eest välja nagu seelik ning lustaka lipsukestega pluusi, mis tundub suveks ka piisavalt avar olevat.
 Piltide eest tänud kannatlikule Kermole!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga